”Viljens” fjercup.Onsdag den 14. maj deltog jeg med SIR98 i Fjercup i Holbæk. Vi startede med informationsmøde og morgenmad og derefter var der fælles opvarmning.

Jeg skulle spille i B-herrerækken, da vi kun var to piger tilmeldt i single. Jeg var meget nervøs for dagen og var det lidt hele dagen igennem, for jeg skulle ud ad døren, der var mange nye mennesker og kunne jeg nu spille godt nok. Der var mange tanker, men heldigvis var Lars og Egon med, som jeg kendte.

Trods meget nervøsitet vandt jeg alle mine 4 kampe, og efter sidste kamp var jeg meget lettet og slappede af, og det resulterede i et angstanfald, det var en forløsning, fordi jeg havde været meget nervøs og spændt i flere dage op til og på selve dagen, og så var jeg glad for at have gennemført og overvældet, fordi jeg havde vundet alle mine kampe og skulle have guldet med hjem.

Men arrangørerne synes, at vi skulle spille om guld og sølv, så jeg skulle spille en kamp mere, det var ikke lige det jeg havde brug for. Jeg havde mulighed for at trække mig og tage hjem med det samme, men jeg SKULLE/VILLE spille den finalekamp, for ellers ville det være et kæmpe nederlag, som jeg i lang tid kunne slå mig selv i hovedet med. Så jeg spillede finalekampen med et angst-anfald og lidt vrede, for jeg synes det var unfair, når jeg faktisk havde vundet rækken, men det hjalp mig til at kæmpe alt hvad jeg kunne, og jeg fik også god støtte fra sidelinjen af Lars.

Jeg vandt ikke kun den sidste kamp, men også kampen for at blive i det svære og ikke give op, for angsten eller min sygdom skal ikke styre mig. Det var svært, da jeg stod i det, men bagefter var det en kæmpe sejr for mig, at jeg kom igennem dagen, selv om der var lidt ”bump” på vejen i form af angst og nervøsitet. Jeg brugte min stædighed og vrede konstruktivt, så det positive ved dagen overskygger det negative/svære.

Det kan varmt anbefales, at deltage til næste år, så kom og træn med os hver onsdag i hallen på Hedegårdene Skole kl. 15-17.

Hilsen Margit

20140514_143925

Lukket for kommentarer.